Key Account Manager til FrontMedia

Er du klar til at sælge til et af Danmarks stærkeste nichemedier?

Vi oplever en stor interesse fra annoncører til Information, og søger en dygtig Key Account Manager til at sælge annoncer til Dagbladet Information og til Information.dk.
Information og Information.dk har dagligt kontakt med 135.000 læsere/brugere* som bl.a. har stor interesse for klima, kultur, litteratur og videnskab. Informations læsere/brugere beskriver avisen som seriøs, troværdig og informativ.

FrontMedia – målrettet annoncesalg med målbare resultater

FrontMedia er et af Danmarks største mediesalgsvirksomheder, der repræsenterer 20 forskellige medier.

Vi har solid erfaring med at finde annoncører til både trykte og digitale medier. Blandt vores kunder finder du nogle af Danmarks største medier såsom Ældre Sagen, Motor, Samvirke og naturligvis Information.

På kontoret møder du nogle skarpe og engagerede salgsprofiler, der hver dag er med til at drive FrontMedias vækst fremad – og det går godt! Her forstår vi nemlig, at annoncørerne skal indgå som en del af det indhold, som vores medier publicerer.

Hvert medie har sin egen Key Account Manger tilknyttet, der sætter sig grundigt ind i mediet og dets målgrupper. Vi er kendt i mediebranchen som seriøse, troværdige og engagerede sælgere, der forstår at sætte sig ind i annoncørernes behov og ønsker med fokus på tilfredshed for både annoncør, medie og målgruppe.

Du får en hverdag med fagligheden i top, når du:

  • Kontakter nye potentielle annoncører og vedligeholder de gode forbindelser til eksisterende, der både består af virksomheder og offentlige organisationer
  • Laver research på relevante annoncører
  • Byder ind og hjælper dine kollegaer og deres medier ved behov

Et sjovt arbejde med substans

På arbejdspladsen i Nivå er humøret altid højt, og du kommer tydeligt til at mærke, at dine kollegaer nyder deres arbejde og hinandens selskab. Her er vi ikke blot sælgere, der sælger annoncering, men specialiserede samarbejdspartnere.

Salgserfaring og godt humør

  • Du har allerede erfaring med salg, og du har gerne en faglig eller personlig viden om trykte og digitale medier
  • Du har et positivt sind og masser af gåpåmod – også når du ikke får en annoncør i første hug
  • Du har egen bil – vi tilbyder naturligvis kørselsgodtgørelse

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du høre flere grunde til at du skal være vores nye Key Account Manager? Så kan du kontakte salgschef Morten Ungermann på 2146 1717.

Send din ansøgning og CV til os på ansogning @frontmedia.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!
FRONTMEDIA
Gl. Strandvej 16
2990 Nivå

*Kilde: Indeks Danmark Gallup 2.H.19-1.H.20