Astma-Allergi

AstmaAllergi er et medlemsblad som udkommer til mere end 8.500 medlemmer. AstmaAllergi giver læseren den nyeste viden om astma, allergi, høfeber og eksem i form af dybdegående temaer og forskningsnyheder og guider til hverdagen med allergiske sygdomme med inspiration og gode råd.

Medlemsbladet udgives af Astma-Allergi Danmark, som er en dansk patientforening og interesseorganisation. Foreningen arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. Derudover tilbydes rådgivning til alle, og Astma-Allergi Danmark måler og formidler dagens pollental- og varsling. Foreningen driver desuden allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic til gavn for alle, ikke mindst den bevidste og bekymrede forbruger.

Flere end 1.500.000 danskere er i dag berørt af astma, allergi eller andre overfølsomhedssygdomme, og dette tal er stigende. Astma–Allergi Danmark er den største danske forening for mennesker med astma, allergi og eksem.

Læsertallet er på 85.000* læsere, og trykkes i et oplag på 12.500 eksemplarer.

Læserne

AstmaAllergi henvender sig til private, der i familien er berørt af allergi, høfeber, astma og eksem. De primære læsere er kvinder mellem 30-65 år med børn – hjemmeboende eller udeboende.

Udgivelse

AstmaAllergi udkommer 6 gange årligt og distribueres til medlemmerne med post. Derudover distribueres bladet til venteværelser hos læger, speciallæger og sygehuse, til biblioteker og apoteker samt til politikere og pressen.

Annoncer

Med annoncering i AstmaAllergi har du mulighed for at målrette dit budskab til en meget præcis målgruppe, der har eller er berørt af astma, allergi, høfeber og eksem.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til astma-allergi @frontmedia.dk

astmaallergi_nr-5_2020_web_forside