Astma-Allergi Danmark

AstmaAllergi er et medlemsblad for mere end 8.500 medlemmer af foreningen. Bladet AstmaAllergi giver dig den nyeste viden om astma og allergi. Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem. Kort og godt, at skabe en bedre hverdag for alle danskere, der er berørt af astma, allergi, høfeber og eksem.

Medlemsbladet udgives af Astma-Allergi Danmark der er en dansk sundhedspolitisk forening. Foreningen er uafhængig og arbejder for at forebygge astma og allergi. Foreningen arbejder desuden for at bedre vilkårene for astma og allergipatienter samt at hjælpe mennesker, der er berørt af astma og/eller allergi.

Astma-Allergi Danmark beskæftiger sig også med at styrke forebyggelsen af astma, allergi, høfeber og eksem. Omtrent 1.500.000 danskere er i dag berørt af astma, allergi eller andre overfølsomhedssygdomme, og dette tal er stigende. AstmaAllergi Danmark er den største danske forening for astmatikere, allergikere o. lign

Læsertallet er på 85.000* læsere, og trykkes i et oplag på 12.500 eksemplarer.

Læserne

AstmaAllergi henvender sig til private, der i familien er berørt af allergi, høfeber, astma og eksem. De primære læsere er kvinder mellem 30-65 år med børn – hjemmeboende eller udeboende.

Udgivelse

AstmaAllergi udkommer 6 gange årligt og distribueres til medlemmerne med post. Derudover distribueres bladet til venteværelser hos læger, speciallæger og sygehuse, til biblioteker og apoteker samt til politikere og pressen.

Annoncer

Med annoncering i AstmaAllergi har du mulighed for at målrette dit budskab til en meget præcis målgruppe, der har eller er berørt af forskellige former for allergier, eksem og astma.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til astma-allergi @frontmedia.dk

astamaallergi