Motor

Danmarks største magasin om biler, trafik og rejser. Magasinet har eksisteret siden 1906 og er kendt og anerkendt for høj troværdighed og kvalitet, samt varetagelse af bilisternes interesser. Motor skriver bl.a. om test af biler, tips til drift og vedligeholdelse, bilnyheder, trafik og veje samt uddybende baggrundshistorier og rejsebeskrivelser.

Læserne

Læserne er fortrinsvis voksne mænd. Fælles er interessen for biler og forholdene for bilejere. De interesserer sig for nykøb og vedligehold af biler, men også for alle andre forhold omkring biler og trafik. Desuden interesserer de sig for emner som gør-det-selv, bolig og have m.v.

Udgivelse

Motor udkommer 9 gange årligt og distribueres direkte til 240.000 abonnenter (medlemmer af FDM), og har 373.000* læsere.

Annoncer

Motor og FrontMedia prioriterer at have de rigtige annoncer på de rigtige placeringer i magasinet. Derved fremmes interessen for din annonce i Motor. Magasinets høje troværdighed og seriøsitet samt et miljø med relativt lav annoncestøj understøtter effekten yderligere.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til motor @frontmedia.dk

* Indeks Danmark, Gallup, 1. halvår 2019

motor-september-2020