National Geographic

National Geographics skribenter og fotografer er kendte for at være blandt de bedste i verden. Gennem enestående fotoreportager inviteres læserne med til steder, hvor ingen mennesker har været før. Du får indsigt i forskernes banebrydende fremskridt. Vær med på første række, når elefanter og andre vilde dyr skal beskyttes mod krybskytter, når temperaturen tages på verdens vulkaner, orkaner og gletsjere, tag med arkæologerne på opdagelse blandt fortidens mysterier, og vær på forkant med aktuelle udviklingstendenser og globale udfordringer.

Bag magasinet står den almennyttige organisation National Geographic Society, der i 125 år har støttet mere end 11.000 projekter inden for videnskab, naturbevaring og opdagelsesrejser, der bringer ny viden direkte hjem fra felten.

Læserne

National Geographic Danmark har 205.000 læsere*. Målgruppen er eventyrlystne, samfundsengagerede og globalt orienterede mennesker. De er kvalitetsbevidste med et højt forbrug. De søger inspiration til og tips om nye rejsemål, samt indsigt i højaktuelle temaer og globale spørgsmål.

Udgivelse

National Geographic udkommer 13 gange om året.

Annoncer

Med en annonce i National Geographic  rammer du en meget attraktiv målgruppe og købestærk målgruppe og få en høj affinitet i målgruppen.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til natgeo @frontmedia.dk.

 

*) Indeks Danmark Gallup, 1. halvår 2018

Nat geo nov 2018