Revision & Regnskabsvæsen

Revision & Regnskab er det førende magasin inden for formidling af regnskab, erhvervsjura, skat og revision. Magasinet deltager aktivt i aktuelle debatter, bringer dybdegående faglige artikler samt bringer kommentarer til administrative afgørelser og domme.

Læserne

Magasinet har ca. 9.000 læsere, hvor de fleste er beslutningstagere inden for det private og offentlige erhvervsliv. Artiklerne henvender sig til top- og funktionsledere, jurister, økonomer, bestyrelsesmedlemmer i private virksomheder, forskere og ansatte i det offentlige, studerende o.m.a.

50% af læserne arbejder i virksomheder med flere end 250.000 ansatte og 54% af dem tjener mere end kr. 800.000 om året.

Udgivelse

Revision & Regnskab udkommer 12 gange årligt i et oplag på 4.950, der distribueres direkte til abonnenter, der typisk lader det cirkulere på kontoret.

Annoncer

Med en annonce i Revision & Regnskab, når du ud til ledere, revisorer, jurister og andre beslutningstagere i et magasin, der af 98% af læserne vurderes som troværdigt eller meget troværdigt.

Kontakt

Annoncesalget til Revision & Regnskabsvæsen står vores partner Vendemus for. Vendemus er en del af FrontMedia og har kontor i Århus.

Vendemus kan kontaktes HER, hvor du også kan se opdaterede deadlines, annonceformater og priser for magasinet Revision & Regnskabsvæsen.

Kilde: Læseranalyse af nr. 9 – 2016 foretaget af Epinion

rev-og-regn-september-2019