TAXO – skattemagasinet for eksperter og praktikere

Karnov Group og FSR – danske revisorer har i fællesskab skabt et helt nyt skattemagasin til alle skatterådgivere i Danmark. Målet er at samle branchen om et specialmedie, som både indeholder let tilgængelige artikler om skattefaglige temaer og tendenser, og tungt fagligt stof indeholdt i det anerkendte og velkendte SR-Skat.

TAXO formidler faglig seriøs og kompleks information i artikelform med illustrativ grafik og dybdegående analyser. Magasinet er skrevet af journalister og branchens fremtrædende fagfolk, forskere og erhvervsfolk med speciale inden for skat.

Magasinet indeholder bl.a.:
SR-Skat, Temasider (der bl.a. fokuserer på relevante dilemmaer), Perspektivering af nye regler og konsekvenser af dem, Diskussioner af udvalgte afgørelser og domme, Faste Internationale elementer (der har betydning for dansk skatterådgivning), Portrætter og interviews og Konstruktive diskussioner mellem skatterådgivere og Skattestyrelsen (om afgrænsede sager).

Læserne

Magasinet bliver sendt direkte til alle medlemmer af FSR – Danske revisorer samt til skatterådgivere på tværs af brancher.

Udgivelse

Magasinet TAXO bliver trykt på et ekstra kraftigt papir af høj kvalitet og har et lækkert layout, hvor der bliver gjort meget ud af det visuelle indtryk.

Magasinet udkommer 8 gange årligt i et oplag på ca. 4.000 eksemplarer.

Kontakt

Annoncesalget til magasinet TAXO står vores partner Vendemus for. Vendemus er en del af FrontMedia og har kontor i Århus.

Vendemus kan kontaktes HER, hvor du også kan se opdaterede deadlines, annonceformater og priser for magasinet TAXO.

taxo-juni-2020