VISITOR

VISITOR er et eksklusivt og innovativt branchemagasin for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. VISITOR udgives af HORESTA.
Et stort antal af branchens førende virksomheder over hele landet har valgt at være medlem af HORESTA og konsulterer organisationen jævnligt. Den nære kontakt mellem udgiver og branche betyder, at redaktionen for VISITOR ved, hvad der rører sig i branchen netop nu – og hvad vej, udviklingen peger.

Læserne

Den typiske læser af VISITOR er en mand (56%) i alderen 40-59 (39%), der er bosat i Jylland(45%), København og omegn (27%) og på Fyn (14%). 83% af læserne vurderer layoutet i bladet som værende godt/meget godt, og 80% vurderer billedvalg og illustrationer som godt/meget godt. De læser minimum 5 ud af 6 udgivelser af VISITOR (64%). 60% af læserne læser over halvdelen af indholdet i bladet og gemmer som minimum halvdelen af udgaverne afbladet (21%).

Udgivelse

VISITOR udkommer 6 gange om året. Fra 2020 udkom VISITOR i et nyt eksklusivt layout, i større format og med tykkere bæredygtigt papir.

VISITOR bliver distribueret til samtlige hoteller, konferencecentre, restauranter, kroer, cafeer, kantiner, cateringfirmaer, vandrerhjem, feriecentre, badelande, attraktioner og alle øvrige turistvirksomheder i Danmark. Det samlede oplag er ca. 10.000 eksemplarer pr. udgave.

Annoncer

VISITOR er det oplagte annoncemedie for branchens leverandører og alle andre, der ønsker at blive eksponeret målrettet for beslutningstagere i erhvervets virksomheder.

Som noget nyt er det muligt at købe et banner i nyhedsbrevet som udkommer hverdag til 3700 modtagere og har en åbningsrate på 40-45 %. Du kan se det seneste nyhedsbrev HER.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til visitor @frontmedia.dk

visitor-nr-4