Visitormagazine.dk

Visitormagazine.dk er et eksklusivt og innovativt digitalt brancheunivers for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Visitormagazine.dk udgives af HORESTA.
Et stort antal af branchens førende virksomheder over hele landet har valgt at være medlem af HORESTA og konsulterer organisationen jævnligt. Den nære kontakt mellem udgiver og branche betyder, at redaktionen for Visitormagazine.dk ved, hvad der rører sig i branchen netop nu – og hvad vej, udviklingen peger.

Ligesom magasinet Visitor, er det helt nye Visitormagazine.dk et site fyldt med nye spændende artikler, både de, der også kommer i det trykte magasin, og en del, der kun ligger online.

Brugerne

Den typiske bruger på Visitormagazine.dk arbejder i – eller med – hotel-, turist- eller restaurantionsbranchen.

Annoncering

Visitormagazine.dk er det oplagte annoncemedie for branchens leverandører og alle andre, der ønsker at blive eksponeret målrettet for beslutningstagere i erhvervets virksomheder.

Med annoncering på Visitormagazine.dk får du mulighed for at komme i kontakt med mere end 40.000* brancherelaterede unikke månedlige brugere. Udover bannerannoncering tilbyder vi native artikler og produktvisninger. Det er ligeledes muligt at annoncere i nyhedsbrevet, der udsendes til 4.000 modtagere om onsdagen i lige uger. Du kan se det seneste nyhedsbrev HER.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til visitor @frontmedia.dk

*) Google Analytics, gns/md 2021