Astma-allergi.dk

Astma-Allergi Danmark er en dansk patientforening og interesseorganisation. Foreningen arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. Derudover tilbydes rådgivning til alle, og Astma-Allergi Danmark måler og formidler dagens pollental- og varsling. Foreningen driver desuden allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic til gavn for alle, ikke mindst den bevidste og bekymrede forbruger.

Flere end 1.500.000 danskere er i dag berørt af astma, allergi eller andre overfølsomhedssygdomme, og dette tal er stigende. Astma–Allergi Danmark er den største danske forening for mennesker med astma, allergi og eksem.

Astma-Allergi Danmark udsender året rundt et nyhedsbrev ca. hver 14.dag. I pollensæsonen udsendes også en pollenmail dagligt, ligesom dagens pollental bliver vist i den meget populære pollen app.

  • Det årlige nyhedsbrev udsendes hver anden uge til ca. 10.000 modtagere
  • Den daglige pollenmail udsendes hver dag i pollensæsonen til ca. 12.500 modtagere
  • Pollenapp er aktiv i pollensæsonen og åbnes gennemsnitligt ca. 300.000 gange/måned

Læserne

Astma-Allergi Danmark henvender sig til private, der i familien er berørt af allergi, høfeber, astma og eksem. Den primære målgruppe er kvinder mellem 30-65 år med børn – hjemmeboende eller udeboende.

Annoncer

Med annoncering i Astma-Allergi Danmarks digitale medier har du mulighed for at målrette dit budskab til en meget præcis målgruppe, der har eller er berørt af astma, allergi, høfeber og eksem.

Kontakt

Ring til os på tlf. 4822 4450 eller skriv til astma-allergi @frontmedia.dk

*) Google Analytics, gns/md 2021

Start typing and press Enter to search